top of page

Aroma Analizleri

Gıda maddelerindeki uçucu aroma maddeleri yaygın olarak gaz kromatografisi kullanılarak analiz edilmektedir.
Genellikle gıdalardaki aroma maddeleri ppm ve daha düşük konsantrasyonlarda bulunmakta ve analiz
öncesi örneğin ekstraksiyonu, saflaştırılması ve konsantre edilmesi gibi bir çok aşamayı gerektiren
ön hazırlık işlemleri gerektirmektedir.
Tüm gıdaların uçucu bileşenlerinin detaylı karakterizasyonu ve kantifikasyonu yapılmakta olup, ekibimizin aroma analizleri alanında uluslararası platformda en saygın dergilerde yayınlanan makalelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Analiz talepleri ve ücretleri için bizimle info@foodanalytica.com.tr mail adresinden iletişime geçiniz.
Ekibimizin Konuyla İlgili Yayınlarına Ulaşmak İçin Görsellere Tıklayınız
bottom of page